dijous, 19 d’octubre del 2017

Impressions des de la piscina

BALSARENY AVUI

L’estiu a casa. Impressions des de la Piscina Municipal

Anushka Sharma, Meritxell Xandri i David Cortina han sigut els treballadors de la temporada d’estiu de l’any 2017 a la Piscina Municipal de Balsareny.

Anushka Sharma té 18 anys, va néixer a l’Índia i viu a Balsareny. Enguany no ha estat el primer que ha treballat a la recepció de la piscina. L’Anushka pensa que el temps d’obertura de la piscina és adient, i també creu que aquest any hi ha hagut menys usuaris. Pel que fa a problemes que hagi pogut tenir, recorda que va tenir unes paraules amb un parell de socorristes i també amb alguns nens i nenes; considera que n’hi ha que tenen molt mala educació. Com a anècdota ens explica que: “Durant un cap de setmana amb la piscina plena, jo estava lliurant entrades quan de cop i volta vaig veure un senyor que sortia dels vestidors de les dones, i a l’indicar-li l’anomalia em va dir que no s’havia fixat en el cartell. Tot va quedar en una equivocació. Per altra banda, voldria, un any més, donar les gràcies al Francesc Boltor per aguantar-me un any més i per la seva bona feina”.

Meritxell Xandri, balsarenyenca de 32 anys, ha estat treballant un altre any també a la recepció. Tal com ens comenta, el seu interès ara, passat l’estiu, és treballar tot l’any si està de sort, i evitar que li toqui anar a l’atur. Pel que fa al comportament observat dels usuaris ens afirma que “algunes vegades, no sempre, els socorristes perden els papers i se’ls acut trucar al guàrdia municipal, però enguany amb en David tot ha anat molt bé i no hi ha hagut cap incidència”. Com a anècdota ens explica que “durant els cursets de natació vaig conèixer una nena molt simpàtica que es diu Aran, i cada dia quan venia al curset li demanava que em fes un petó, però mai me’l volia donar, i jo li deia que abans que s’acabés l’estiu aconseguiria que me’l donés, i així va ser. Finalment també vull deixar clar que l’únic bo que hi ha d’estar a la recepció és compartir amb tots els nens i nenes aquest petó, sigui de matí o bé de tarda, i vull expressar la meva il·lusió envers les nenes del Bar Frankfurt Llobregat, perquè era gratificant veure-les arribar i escoltar les seves rialles quan els marcava el segell de la piscina a les mans o bé a la panxa”.

David Cortina ha estat el socorrista d’aquest any, i per primera vegada ha sigut l’únic de la Piscina Municipal. En David té 23 anys i és nascut a Girona, però actualment viu a Manresa. Com les seves companyes, pensa que l’horari i temporada d’obertura de la instal·lació és el correcte i com a impressions ens comenta que “crec que amb un sol socorrista la instal·lació no ha pogut estar suficientment atesa”. Ara bé, durant tot l’estiu no ha tingut cap ensurt, ja que no ha hagut de llançar-se a la piscina per fer cap salvament. Fins aquest any, només ha treballat durant els estius i ho ha fet en moltes de les piscines de la comarca, com Callús, Sant Fruitós de Bages, Monistrol de Calders, Viladecavalls, Manresa i Monistrol de Montserrat. “Finalment vull donar les gràcies als organitzadors que m’han permès treballar aquí Balsareny, on he rebut un tracte excepcional per part dels companys i en general de tots els usuaris”.


Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.