dijous, 22 de març del 2018

A cent cap als 100: Delta del Llobregat




El dia 21 de març, una nova edició de les caminades “A cent cap als 100” va portar caminants de Badia del Vallès, Balsareny, Centelles i el Prat de Llobregat a una passejada pel Delta del Llobregat: un espai amb una gran riquesa d’ambients naturals i de fauna, amb aiguamolls, llacunes, pinedes litorals sobre dunes, vegetació de rereduna i trencadalla, així com moltes espècies d’aus aquàtiques i migratòries; també hi ha moltes varietats d’orquídies.

Arribats al Parc Nou, els passejants van fer un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica amb bastons; tot seguit va començar un itinerari molt planer, d’uns 7 quilòmetres pel delta, passant pel “mirador d’avions”, el Parc Agrícola, la zona de canals, el mirador de Cal Lluquer i el Parc de Cal Tet, on es va dinar i hi va haver animació i ball.  Els assistents en van quedar satisfets; ara, a esperar la propera, el 10 d’abril a Centelles. Felicitacions als organitzadors, en aquest cas l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb el suport, com sempre, de la Diputació de Barcelona, i a l’Ajuntament de Balsareny i el Centre Excursionista de Balsareny per la logística de l’expedició.

Sarment
Fotos: A. Selgas








 

























  





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.