dimarts, 23 de gener del 2018

Anna Bonals, segon premi a Mollerussa

BALSARENY AVUI



El dia 16 de desembre de 2017, la balsarenyenca Anna Bonals va quedar en segon lloc al Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que se celebra des de fa 52 anys i al qual ella hi participa des d’en fa 18.

Per a fer els vestits es pot utilitzar tot tipus de paper. L’Anna ha utilitzat des de cartolines, tovallons, passant per paper higiènic, pinotxo o crespó.

El concurs consta de tres categories (moda actual, fantasia i època) i en cadascuna hi competeixen fins a 80 persones que, amb les seves creacions, esperen emportar-se el guardó.

El seu vestit d’aquest any “La noia en flames” va ser confeccionat amb més de 1800 tires de cartolina tallades a mig centímetre i cosides a mà, totes elles amb la tècnica del “quilling”. El vestit que li van premiar l’any passat, amb un tercer premi, es deia “Textures”, ja que es van imitar amb cartolina diversos tipus de materials.

Durant tots aquests anys, les models que han dut aquestes creacions han sigut maquillades i pentinades per la Perruqueria Mercè, a les quals agraïm la seva feina, igual que a les portadores d’aquests vestits: Rosi, Mercè, Maria i Eva.

  

Josep Gudayol i Puig
Fotos cedides per Anna Bonals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.