dilluns, 18 de desembre del 2017

Balsareny s’aboca amb la Marató



La Marató de TV3, centrada enguany en la lluita contra les malalties infeccioses, ha comptat a Balsareny amb diverses activitats pensades per captar donatius. A part de molts donatius a nivell individual fets per telèfon, per internet o en entitats bancàries, o bé comprant el CD de la Marató, diverses entitats han celebrat actes específics a benefici d’aquesta activitat solidària.

L’Associació Els Ametllers va organitzar el dia 2 de desembre una sessió amb les actuacions del Grup la Il·lusió, concert de la Coral Els Ametllers, balls en línia i rifa; i, com s’explica en un altre apartat d’aquest butlletí, una conferència del Dr. Cañellas.

Els Pastorets de Balsareny van fer el diumenge dia 17 el tradicional assaig general obert al públic, amb una notable assistència d’espectadors; s’hi van recollir 352 euros, quantitat que supera la dels dos últims anys.

La Comissió de la Festa dels Traginers va organitzar com altres anys un Quinto dels Traginers especial.

I el Centre Excursionista de Balsareny va organitzar una caminada pel terme: pujant cap al pla de Calaf, baixant fins a trobar el camí de la Síquia i acabant a la plaça de la Mel on van degustar una suculenta coca. Hi van anar 40 caminadors i es van recollir 207 euros.

És fantàstic que el poble de Balsareny es mostri, com tantes altres vegades, implicat a fons en una causa que ha esdevingut tan emblemàtica de la sensibilitat solidària del poble català.

Sarment

Fotos: A. Selgas




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.