divendres, 24 de novembre del 2017

La caldera fa xup-xup


Els Pastorets de Balsareny ja tenen a punt les calderes d’en Pere Botero, i l’arcàngel sant Miquel ja està mirant per on s’hi podrà entaforar. D’ençà de l’assemblea general celebrada el passat 25 de setembre, que actors i actrius estan assajant les diferents escenes de l’obra tradicional de Josep Maria Folch i Torres. També preparen els seus balls els Dansaires, que el passat 15 d’octubre van participar a la XXXII Roda d’Esbarts Infantils i Juvenils de la Catalunya Central, celebrada a Navàs; i fins i tot la Bella Lola, la simpàtica somera d’en Jeremies, ja ha començat a repassar el seu brillant paper.

El dia 17 de desembre, de les 10 del matí a la 1 del migdia, tindrà lloc el ja tradicional assaig general amb portes obertes, en el qual es recaptaran donatius a favor de la Marató de TV3, destinada enguany a la recerca sobre malalties infeccioses. Hi sou tots convidats!

Les representacions tindran lloc a la sala Sindicat el dia 25 de desembre de 2017, a les 18:30, i els dies 7, 14 i 21 de gener de 2018, a les 17:30. Ja es poden adquirir entrades anticipades (amb descompte respecte del preu de venda en taquilla) per internet a través dels webs www.pastoretsbalsareny.cat i www.balsareny.fila12.cat  .

També, a partir del dia 11 de desembre, es podran obtenir entrades anticipades al “Dolç Capritxet” en horari comercial.

Els preus de les entrades adquirides anticipadament és: 8 € (entrada general), 7 € (jubilats) i 4 € (menors de 12 anys). Mitja hora abans de cada representació s’obrirà la taquilla del Sindicat, amb aquests preus: 10 € (general) i 5 € (menors de 12 anys).

Els Pastorets de Balsareny
Fotos: Jordi Sarri


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.