divendres, 24 de novembre del 2017

Fira de Tardor i altres activitats



Els dies 17, 18 i 19 de novembre, Balsareny ha celebrat la XXII edició de la Fira de Tardor, amb atraccions per a la quitxalla, un taller de teatre per a la família i parades de queviures i artesania a la plaça de la Mel. A la tarda del diumenge, un espectaclede Tempo: l’obra de teatre humorístic “Quo No Vadis”, a càrrec de la companyia La Pera Llimonera. També el dia 17, el Centre Excursionista va presentar l’audiovisual “Stok-Kangri” expedició del 2014 a la regió del Ladakh de l’Índia, en què van participar dos balsarenyencs: en Jordi Corominas i en Llorenç Planes i Casals, que va presentar l’acte, molt concorregut.

En dies anteriors, i entre altres activitats, destaquem l’actuació de Joan Bramon “L’home del principi”, en el cicle musical SonaB, el dia 4 de novembre. El dia 7, una conferència de Maria Correa al Casal de la Gent Gran, sobre el tema “El dret a una mort digna”. El dia 12, un concert de Catalunya Coral, organitzat per la Coral Sant Esteve. A la Biblioteca, un taller de manualitats “La tardor i Halloween” el dia 3, i un taller anomenat “Explorem els llibres” el dia 17. També a la biblioteca, en el marc del Club de Lectura, presentació del llibre “Trenes tallades. Records d’una nena de Rússia”, a càrrec de la seva autora, Rosa Rosés. Per al dissabte dia 25 és previst el Concert de Santa Cecília de l’Escola Municipal de Música; i per al dia 30, al Casal de la Gent Gran, una conferència del Dr. Josep Cañellas sobre malalties infeccioses, per a la Marató de TV3.

Tots els diumenges de novembre, el Club d’Escacs Balsareny celebrava el seu campionat social. Els dissabtes 4 i 11 hi van haver partits de competició de l’Handbol Balsareny SDE i de la U.D. Balsareny de futbol en categoria alevins. I el dia 4, el CEB va organitzar una caminada nocturna pel terme.

Sarment
Fotos: A. Selgas








  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.