diumenge, 26 de març del 2017

ERC-Balsareny informa



Benvolguts,

Després de la comissió informativa de dijous volem fer arribar la nostra decepció i el nostre desconcert en veure com l’alcalde una vegada més perd les formes i no és capaç de liderar i presidir un òrgan creat per informar dels temes que es portaran a aprovació del Ple.

Aquest dijous la comissió es va allargar fins a 2/4 d’una de la matinada, ja que GdB no havia acordat el pressupost municipal amb el grup de Convergència. ERC va haver d’esperar que s’arribés a un “acord”  entre els dos grups, tot presenciant faltes de respecte, sortides de to i fins i tot moments on l’alcalde abandonava la reunió. En algun moment ERC va haver d’intervenir per demanar calma i respecte entre els dos grups municipals. Considerem que l’alcalde, com a president d’aquesta comissió i persona que marca l’ordre del dia, hauria de tenir més planificació i organització, i sobretot una actitud responsable adulta i educada.

En aquesta ocasió es volia arribar a un acord d’aprovació del pressupost municipal sense un bon treball previ que s’ha de portar a terme, primer des del propi equip de govern i després amb l’oposició majoritària que hi ha a l’Ajuntament.

Aquesta situació, però, no és nova. Des de l’oposició ja hem manifestat en diverses ocasions que no hi ha una bona direcció per part de GdB, i lamentem que la gestió municipal es faci sempre a corre-cuita.

Atentament,


Grup municipal d’ERC - Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.