dissabte, 28 de gener del 2017

Els Pastorets han completat la temporada


Després d’haver celebrat les quatre representacions habituals (el 25 de desembre i els tres diumenges consecutius), els Pastorets de Balsareny han donat per finalitzada la temporada 2016-17 amb la participació de més de 150 persones entre els que actuen i dansen, més els que ajuden a la tramoia, coreografia, maquillatge, vestuari, llum i so, apuntadores, servei de bar, taquilles i acomodació.

D’altra banda, l’associació col·labora amb la terrassenca Fundació Torre del Palau per al programa AETM (ajuda als estudiants del tercer món) a Guatemala. Aquesta fundació ha editat un llibret-DVD-CD amb el recital “Jo vaig néixer a Cal Lleter”, poemes de Pere Casaldàliga recitats pels Rapsodes dels Pastorets de Balsareny, acompanyats pel percussionista Antonio Sánchez Barranco. El recital va tenir lloc a la Nova Jazz Cava de Terrassa el 16 de juny de 2016. El llibret ha estat a la venda els dies de representació i també a la botiga “Dolç Capritxet” al preu de 15 euros, que van destinats íntegrament a la causa solidària del programa  AETM.


El proper dia 5 de febrer, l’associació celebra l’assemblea general i el tradicional dinar de germanor. Amb aquest escrit volem donar les gràcies a tothom (col·laboradors, socis i públic) que ha contribuït a fer possible, un any més, la continuïtat dels nostres Pastorets. Per Nadal hi tornarem, si Déu vol!

Pastorets de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.