dijous, 15 de setembre del 2016

XIII Setmana de la Joventut



XIII Setmana de la Joventut

Del 30 d’agost al 4 de setembre, es va celebrar a Balsareny la 13a Setmana de la Joventut. Durant la setmana es van dur a terme diversos actes al poble. Com a novetat, aquest any es va penjar a les xarxes socials un vídeo de promoció de la Setmana de la Joventut per tal de convidar a tothom a la festa.

El primer acte va ser el vòlei i es va celebrar dimarts a la tarda. Hi van participar al voltant de deu equips i el torneig es va allargar fins a les dotze de la nit.

El dimecres es va celebrar el pregó de la festa i, després, va començar el joc de nit. Com a novetat, el pregó va ser un vídeo que es va projectar a la piscina de Balsareny. També, la primera prova del joc de nit es va celebrar de manera conjunta a la piscina. Va ser l’activitat amb més èxit de la setmana, ja que va comptar amb 27 grups.

El dijous, també a la piscina municipal, es van projectar les pel·lícules Inside Out i Corazones de acero.

El divendres va començar a les 11 del matí amb la Garri’n’kana infantil. A la tarda, es va dur a terme la Garri’n’kana amb les tradicionals proves i la bassa final. A les 11 de la nit es va rebentar el porc a la plaça de l’Ajuntament. La festa va seguir amb els correabeuradors, que van anar de bar en bar per tot Balsareny fins al Sindicat. Allà, el grup Raggatunning i els DJ’s Arradio Arrassando van tocar fins a la matinada.

Dissabte es va celebrar el tradicional sopar popular al Sindicat, seguit dels monòlegs. Els monologuistes que ens van visitar en aquesta ocasió van ser Xavier Deltell i Dani Lagi.

L’últim dia de la festa va començar amb inflables a la piscina per als més petits del poble. A la tarda es va dur a terme la baixada d’andròmines i trikes. Aquest any només hi van participar cinc trikes i una andròmina. Per últim, a les 7 de la tarda, a la plaça Ricard Viñas es va celebrar el Tussikinto, amb una elevada participació.

Des del Consell de Joventut volem agrair la participació del poble en els actes de la festa. També voldríem encoratjar els joves del poble perquè entrin a formar part del Consell de Joventut, ja que és molt gratificant planejar i organitzar actes d’aquestes magnituds.

Consell de Joventut
Fotos: A. Selgas





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.