divendres, 23 de setembre del 2016

Des de la Piscina Municipal de Balsareny

BALSARENY AVUI



Molta gent ha passat l’estiu, un any més, entre aigües blavoses i refrescants de la Piscina Municipal de Balsareny. Aquest fet ha estat possible als treballadors que han prestat el seu servei a balsarenyencs i visitants d’aquesta instal·lació amb l’empresa AQUASOS. Aquests han sigut: Anushka Sharma, Sílvia Garcia, Àngel Torres i Àlex Quintana.

Anushka Sharma va néixer a Delhi, a l’Índia, però va arribar de ben petita a Balsareny. Actualment està cursant el primer any a la universitat. Aquest ha estat el seu primer any a la recepció de la piscina, una piscina que coneixia molt bé ja que cada any n’havia gaudit durant l’estiu. Com a impressió ens diu: “He de dir que he observat un bon comportament en general; tot i això, crec que alguns pares haurien de tenir més atenció pels seus fills, ja que el servei des de la recepció i socorristes no és de responsabilitat educadora, sinó servidora. També m’agradaria felicitar l’Ajuntament i en especial la Brigada d’Obres, el Sr. Francesc Boltor”.

Sílvia Garcia Martín és nascuda a Bercial de Zadapiel (Ávila) i actualment resideix a Berga. Va cursar el Grau de Ciències de l’Activitat Física a la ciutat de León. Aquest és el seu primer any com a socorrista a Balsareny i considera que les instal·lacions són molt adequades, netes i que estan molt ben conservades. Com a socorrista no ha hagut de fer cap intervenció de salvament. Com a incidències remarcables durant aquest estiu, ens comenta: “Con el Campus, los monitores no estaban atentos con los niños y en consecuencia los mismos han tenido una falta de respeto hacia mi persona y hacia mi trabajo como socorrista. Por suerte, finalmente, después de unos días el problema se solventó”.

Àngel Torres Galdeano és balsarenyenc i és el seu primer any com a recepcionista. L’Àngel ha cursat un primer grau en Automoció, que va obtenir a Viladecans. Pel que fa a incidències a la recepció, no ha tingut cap problema en general, amb usuaris locals i forans, els quals troba que han estat educats. Així mateix, felicita els companys, amb qui hi ha hagut una compenetració i coordinació perfecta.

Àlex Quintana Ronda, nascut a Cardona i resident a Balsareny, ha estat el seu primer any com a socorrista a les instal·lacions de Balsareny, unes instal·lacions que considera molt noves, netes i relaxants. L’Àlex té els estudis d’ESO i Salvament i Socorrisme D.E.A., impartits a Sallent i Sabadell respectivament. Personalment, considera que tothom que tingui responsabilitat envers els més petits hauria de ser molt competent, ja que ha observat, per part d’alguns adults, una falta d’atenció pel món infantil.


Josep Gudayol i Puig
Foto: F.Boltor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.