dissabte, 16 de juliol del 2016

La Biblioteca i l’estiu

A l’estiu, la Biblioteca canvia els seus hàbits i proposa nous serveis i activitats per continuar activa i integrada en la dinàmica de Balsareny. En aquest breu article us volem explicar què estem fent aquests dies de tanta calor, a més d’atendre tots els nostres usuaris.

Bibliopiscina

Des de l’1 de juliol tenim posada en marxa la Bibliopiscina. Com ja sabeu d’altres anys, deixem diaris, revistes i també llibres perquè llegiu i, si convé, agafeu en préstec. També volem temptejar alguna activitat in situ per promoure la lectura i dotar la bibliopiscina de més vitalitat.

Tallers d’estiu

Continuem amb la nostra oferta de tallers, en aquest cas coordinats amb el Casal d’Estiu, cada dijous al matí. Fem uns tallers de reciclatge de paper amb la Fundació AMPANS i també hem ofert el taller ‘L’hort urbà’ impartit per l’Ester Casanovas amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de Balsareny.


Què llegim?

En relació al foment de la lectura, hem preparat una selecció de llibres per a l’estiu per a tots els públics. En el cas del públic adult, hem posat uns expositors dels llibres que tenim a la Biblioteca i que recomanen les biblioteques de la Diputació a l’espai Els bibliotecaris recomanen ttp://bibliotecavirtual.diba.cat/els-bibliotecaris-recomanen# (apartat ‘Recomanacions’  de la Biblioteca Virtual de la Diputació).

Per al públic infantil i juvenil, hem fet també un aparador de lectures recomanades. De fet, es tracta del fons que hi ha a la Biblioteca dels guanyadors i els finalistes de les darreres edicions dels premis Atrapallibres i Protagonista Jove convocats pel ClijCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil). Si voleu més informació sobre aquests premis consulteu la web del ClijCAT (http://www.clijcat.cat/).


Així que si voleu o heu de llegir llibres durant aquest estiu, a la Biblioteca Pere Casaldàliga en trobareu una molt bona tria!

Per viatjar

I, per últim, per als que tenen la sort de viatjar aquest estiu, tenim una molt bona selecció de guies de viatges que podeu agafar en préstec.

I les vacances?

Aprofitem aquest escrit per informar-vos que la Biblioteca tancarà de l’11 al 19 d’agost. La resta de dies la Biblioteca estarà oberta seguint aquest horari: De dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30 h. (a excepció del període del 18 de juliol al 10 d’agost, que tancarem a les 19:30 h); els dijous, de 10 a 13:30 h. I els dissabtes tancat.

Ana Pérez Hidalgo, directora de la Biblioteca de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.