dissabte, 16 de juliol del 2016

Activitats populars del juliol



El mes de juliol és el dels tradicionals sopars de carrers. El dia 2 es va fer el del carrer Vell (Àngel Guimerà) i el dia 16 el del carrer Nou (Sant Domènec), tots dos amb ball. 



També el dia 2 va tenir lloc el sopar del 25è aniversari de la Penya Barcelonista de Balsareny. El dia 9, la celebració de la diada de Sant Cristòfol, amb concentració i benedicció de motos, cotxes i tractors i un ball popular. 

Els dies 9 i 10, el Centre Excursionista va pujar al Robiñera (3.003 metres). 

El dia 10, a la piscina, es va celebrar un any més la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, amb les 7 hores de natació.  

Els dijous 7, 14 i 21, el grup La Garsa va organitzar per tercer any el “Cinema a la fresca” a l’era del mas Martí.


Des del mes passat i fins al 15 de juliol, a la Biblioteca Pere Casaldàliga es pot veure una exposició de dibuixos del grup d’expressió plàstica d’Ampans. 

Del 15 al 17 de juliol, es commemora el 80è aniversari de les Olimpíades Populars de 1936 a Barcelona (vegeu-ne més informació al blog del Sarment). 

I el dissabte 16, els Astroamics organitzen una observació de Saturn, Mart, Júpiter i la Lluna. 

Quan tanquem l’edició del butlletí, hi ha previstos el sopar del dia 23 al carrer del Castell i el dia 30 el dels carrers del Cadí, de la Breu, la baixada del Torrent i la plaça Ricard Viñas, sempre seguits de ball. 

En esports, a més, el 25 de juny va començar el torneig d’estiu solidari de futbol sala, que durarà fins a final de juliol. 

Durant tot el mes hi ha el Campus Esportiu d’Estiu, i cursets de natació a la piscina municipal.

I cada diumenge, sortides del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada; els dies 10 i 31, sortides des de Balsareny, i els dies 17 i 24, la Cicloromànica. 

Novament, un mes farcit d’activitats, que cal agrair als organitzadors i a tothom qui hi participa.

Sarment
Fotos: Alfred Selgas, Centre Excursionista Balsareny (al cim del Robiñera), i Ajuntament de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.