divendres, 17 de juny del 2016

Poemes de Casaldàliga a Terrassa


El dia 16 de juny de 2016, a les 8 del vespre, a la Nova Jazz Cava de Terrassa, els Rapsodes dels Pastorets de Balsareny han recitat “Jo vaig néixer a Cal Lleter”, antologia de poemes de Pere Casaldàliga, acompanyats del percussionista Antonio Sánchez Barranco.

L’acte l’organitzaven la Fundació Torre del Palau i AETM (Ajut a estudiants del tercer món), amb Vida i Pau, Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga, Església i Catalunya i la Fundació Mina, i amb la col·laboració d’Ajuntament de Terrassa i Terrassa Solidària.

El recital s’ha emmarcat en un ample conjunt d’activitats al Centre Cultural de Terrassa, centrades en l’exposició “Pere Casaldàliga, de professió l’esperança”, de Casa Amèrica Catalunya, amb fotografies de Joan Guerrero (del 8 de juny al 10 de juliol) i un bon ventall d’activitats, que incloïa la projecció de “Descalç sobre la terra vermella”, la presentació d’un llibre de Joan Guerrero, així com documentals, conferències i taules rodones sobre el bisbe balsarenyenc de São Félix do Araguaia i les seves causes humanitàries.

Vegeu en aquest enllaç el programa complet de les activitats programades:

Sarment
Fotos: Pastorets de Balsareny

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.