divendres, 13 de maig del 2016

Jornades Interculturals i Solidàries



L’Ajuntament de Balsareny organitza les Primeres Jornades Interculturals i Solidàries,  que volen conscienciar la població local sobre la crisi humanitària i el drama de les persones refugiades. Ho faran amb un seguit de xerrades, tallers i projeccions de documentals relacionats amb aquesta greu problemàtica. Alhora es vol promoure un acostament entre cultures des del punt de vista de l’alimentació. Aquest és el programa:

Dissabte, 21 de maig de 2016

A les 11 del matí. Gabriela Poblet, antropòloga i investigadora en polítiques migratòries: “Fronteres i crisi humanitària: la responsabilitat d’Europa”.

A les 12 del migdia. Maite Uró, de l’Associació Intercultural Bages per a Tothom: “Refugiats i migrants”.

A dos quarts de 5 de la tarda. Juli Tello, de la Plataforma Aturem el Genocidi al Mar Mediterrani Stop Mare Mortum: “Com donar resposta a la crisi de refugiades”.

A les 5 de la tarda. Degustació de pastissos interculturals, a càrrec de l’associació “Adona’t que ets dona”.

A les 6 de la tarda. Documental “La puerta azul”, sobre el CIE de valència, i xerrada-debat amb la participació de membres del col·lectiu “Tanquem els CIEs”.

Diumenge, 22 de maig de 2016

De les 10 del matí a la 1 del migdia, a la plaça de la Mel. Taller infantil de manualitats “Ajuda’ns a celebrar els 5 anys dels Gegantons”, a càrrec d’Els K+Sonen.

A les 11 del matí. Francesc Navarro, de la plataforma Tots Fem Bages: “Reptes de la societat del segle XXI amb la diversitat”.

A les 12 del migdia. “Democràcia en perill. El feixisme, una amenaça també a Catalunya”, a càrrec de dues activistes d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Bages.

A les 2 de la tarda, a la plaça Roc Garcia: Arrossada solidària, a càrrec de Càritas Balsareny.

Llevat del taller de manualitats i l’arrossada solidària, la resta d’actes tindran lloc a la sala Sindicat.

Organitza: Ajuntament de Balsareny, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de totes les entitats participants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.