dimarts, 10 de maig del 2016

Escola de Música



Escola Municipal de Música de Balsareny  - Maig 2016

Tenim aquestes darreres setmanes del curs plenes d’activitats. El 24, 25 i 26 de maig, de dimarts a dijous, tothom que vulgui tindrà l’oportunitat de visitar l’Escola i assistir a les classes que s’hi fan gràcies al programa de portes obertes Convida un amic. El diumenge següent, el dia 29 a les 11:30 del matí,  esteu tots convidats a la Matinal en família. Partint de la pregunta ¿vols ser músic una estona? podreu provar, amb les indicacions dels professors, alguns dels instruments que ensenyem a l’escola. Hi haurà tres tallers  de 30 minuts en tres ubicacions diferents (Sindicat, local plaça de la Mel i Escola de Música) que funcionaran en sistema rotatori per tal de facilitar l’assistència de tothom a tots ells.

L’endemà, dilluns 30 de maig, s’obre el període de matriculació. Altres ocasions per sentir els instruments i conjunts que treballem a l’Escola són les audicions que oferim cada trimestre. Veniu al Sindicat els dies 16 i 21 de juny a les 19 hores.

I finalment, l’acte més important: el Musical de Fi de Curs. Reserveu-vos la data. Diumenge 19 de juny a les 5 de la tarda al Sindicat. Per primera vegada presentem un espectacle produït i interpretat conjuntament per les escoles municipals de Teatre i de Música. Una munió d’intèrprets, dues obres completes i la feina i la il·lusió de moltes jornades de treball us esperen a l’escenari del Sindicat. Fins aleshores!

EMMB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.