dissabte, 6 de febrer del 2016

Carnestoltes multicolor



















El dissabte 6 de febrer s’ha celebrat un any més la rua del Carnestoltes. Quan ja portàvem més de tres mesos sense ploure, al matí ha caigut un modestíssim ruixim que ha tret lleugerament la pols dels carrers, però que a la tarda no ha molestat la festa.

Hi ha hagut una notable participació, i s’hi han vist comparses amb disfresses vistoses i molt treballades. L’animació anava a càrrec de DJ Reber i Dani Magyk, i les batukes dels Trastukats.

Després de la carrossa del rei i la reina del Carnestoltes, hem vist, entre altres, uns simpàtics Monstres SA; un conjunt de fregones; una colla de hippies; uns globus aerostàtics; uns arbres de Nadal; ninots de neu; barrufets; flamencs i sevillanes; molinets de vent; una tribu de caníbals; gals, com l’Obélix i el druida Panoramix; una colla de Peppa Pig; un zoo; dracs, porquets, tigres, gatets i ossos panda; víquings; pirates, guerrers, croats, jugadors de rugbi, bruixes, pallassos, un trineu i una gran caixa de maduixes. A més de molts espontanis vestits de tota mena. Feia molt goig.

En acabar la desfilada, el rei i la reina han fet el seu pregó des de la casa de la Vila, que ha estat seguit d’un ball de confeti i un sopar popular al Sindicat. Més tard, DJ Reber i Dai Magyk han animat el ball de Carnestoltes.

Felicitem els organitzadors i els agraïm que, un any més —i ja en fa 37, des que es va recuperar el 1980—, hagin omplert d’alegria, música i color els carrers de Balsareny.

Sarment
Fotots: Sarment / A.Selgas































 




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.