dimecres, 9 de setembre del 2015

XII Setmana de la Joventut


De l’1 al 6 de setembre, Balsareny va celebrar la 12a Setmana de la Joventut. Durant la setmana es van dur a terme actes molt diversos que van comptar amb la participació de molta gent.

La setmana va començar amb el torneig de vòlei el dimarts a la tarda. Més de deu equips van participar en el torneig, que es va allargar fins a la una de la nit. Els guanyadors van ser: el primer premi Doble V, el segon Servicio Rápido i el tercer Gamusinos.

El dimecres es va celebrar el pregó de la festa i, seguidament, va començar el joc de nit. 27 equips van fer 10 proves a diversos llocs de Balsareny amb dos objectius: fer les proves en el menor temps possible i trobar el porc que s’havia amagat a prop del pavelló. Els guanyadors del joc de nit i que, a més, van trobar el porc van ser l’equip Doble V. En segon lloc va quedar l’equip Éramos pocos y parió la abuela i en el tercer Guaionetis Team.

El dijous el temps va impedir que el cinema a la fresca se celebrés a la piscina i es va traslladar a la Sala El Sindicat. La pel·lícula infantil que es va projectar va ser Big Hero i la d’adults El Mayordomo.

El divendres va tenir lloc el sopar popular i els monòlegs de la Paramount Comedy, tots dos esdeveniments al Sindicat. Els monologuistes d’aquest any van ser Juan Solo i Enric Companys.

El dissabte va començar a les 11 del matí amb la Garri’n’kana infantil, organitzada per l’AMPA Escola Guillem de Balsareny. A la tarda, hi va haver la tradicional Garri’n’kana, que va comptar amb la participació de 15 equips. Els guanyadors del primer premi van ser Doble V, després, Pa amb tomàket i en tercera posició Bertinyos. L’equip Doble V, doncs, va aconseguir el triplet, ja que va guanyar el torneig de vòlei, el joc de nit i la Garri’n’kana. El dissabte a la nit, l’equip Doble V, com que havia trobat el porc durant el joc de nit, va tenir l’honor de rebentar-lo a la plaça de l’Ajuntament. La festa va continuar amb els Correabeuradors, que van recórrer els bars del poble fins arribar al Sindicat, on els esperava un concert amb Los Pachucos i Arradio Rossita.

L’últim dia de la festa, el diumenge a la tarda, es va celebrar la baixada d’andròmines i trikes i el Tussikint’1. L’andròmina més ràpida va ser Black Rock; la millor pinya, Fosforito; i la més original, La Arañita Morenita. Els actes van acabar amb una activitat nova d’aquest any, el Tussikint’1, un quinto com els que se celebren a Balsareny per les festes de Nadal.

Des del Consell de Joventut volem agrair la gran participació que han tingut els actes organitzats. També voldríem donar les gràcies a tots aquells que ens han ajudat a organitzar la festa. A tots, moltes gràcies!

Consell de Joventut
Fotos: Consell de Joventut / Alfred Selgas / Instagram E.Companys









































Garrin'n 'kana 1r premi

Garri'n'kana 2n premi

Garri'n'kana 3r premi

Guanyadors Andròmines

Joc de nit 1r premi

Joc de nit 2n premi

Joc de nit 3r premi

Monòlegs

Tussikint'1

Vòlei 1r premi

Vòlei 2n premi

Vòlei 3r premi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.