dimarts, 22 de setembre del 2015

Escola de Música



Comencem el curs i, tal com us vam anunciar, hi ha una sèrie de novetats que ens plau presentar-vos. 

Donem la benvinguda al nou director de la Coral d’Adults Toni Garrido. En Toni és un músic molt preparat, gràcies al qual podem afegir un nou instrument a l’oferta educativa: la flauta travessera, un instrument deliciós que aviat sentirem a les audicions i concerts. I això no és tot; a més, en Toni ens ofereix les classes de cant individual. Si voleu iniciar-vos com a vocalistes, practicar la veu, aprendre repertori de qualsevol estil, etc., l’escola és el vostre lloc.

Si voleu conèixer la flauta o qualsevol dels altres instruments que ensenyem a l’escola, feu-nos-ho saber; podreu venir a l’escola i el professor us els mostrarà.

D’altra banda, tant si toqueu la guitarra com si no, però en voleu aprendre i tocar acords i cantar cançons en grup, l’escola oferirà un taller de tres mesos de guitarra folk.

Demaneu-nos informació quan vulgueu!  I si teniu qualsevol altra demanda ens la podeu fer arribar: escolademusicadebalsareny@gmail.com

Fins aviat.

Escola Municipal de Música de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.