dimecres, 4 de febrer del 2015

XXX Aniversari de la Colla Gegantera i Grallera de Balsareny

SOCIETAT


Com ja vàrem anunciar l’any passat, aquest any el nostre poble acollirà per primera vegada la XVIII Trobada de Gegants Bages-Berguedà. Serà el dia de la nostra Festa Major, dissabte 25 d’abril de 2015, coincidint amb el 30è aniversari de la Colla Gegantera i Grallera de Balsareny i dels gegants, Marc i Maria. El gegant Marc celebrarà, a més, el seu sant.

Serà un acte important per al poble, ja que hi ha convocades unes 30 colles del Bages i del Berguedà, amb els seus geganters i grallers: és a dir, uns 60 gegants i més de 600 participants. 

Els actes de commemoració de l’efemèride però, començaran als volts del migdia durant els tradicionals balls de Sant Marc, on volem convidar tota la gent que al llarg d’aquests anys ha passat per l'entitat (exgeganters i exmúsics) que ens acompanyi a la plaça per així poder-los retre un homenatge i fer una gran festa d’aniversari tots plegats.

Per aconseguir que la celebració sigui tan lluïda com es mereix demanem la col·laboració del poble, o econòmica o personal. Una forma de cooperar pot ser adquirint la bandera commemorativa i posant-la als balcons del poble durant la Festa Major.


Per això fem una crida a la gent interessada de Balsareny que es posin en contacte amb nosaltres per mitjà del correu electrònic o del telèfon que indiquem. Moltes gràcies i per molts més anys de gegants!

Colla Gegantera i Grallera de Balsareny
Adreça electrònica: gegants.balsareny@gmail.com
Telèfon: 660 139 932
Foto de grup: Jordi Sarri (2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.