dijous, 18 de desembre del 2014

Gran Concert de Nadal de l'EMMB



L'Escola Municipal de Música de Balsareny ha ofert el seu tradicional concert de Nadal a la sala Sindicat avui, 18 de desembre, davant un nombrós auditori que ha celebrat l’actuació amb forts aplaudiments.

Presentat per Pau Bombardó, amb Berta Moreno al piano i Núria Rotllan dirigint el cor, l’espectacle ha començat amb una cantata del Cor Elemental i els alumnes de Sensibilització 5. La cantata, original de Carles Gumí, es titulava Un viatge de somni, i figurava un viatge oníric arreu del món amb un missatge que celebrava l’alegria i el poder de la imaginació. El conte ha estat escenificat per Laia Carulla, Arnau Gil, Marc Obradors, Laia Rodríguez i Mar Sangüesa, amb Montserrat Sabala com a narradora. Les cançons eren: El tren, La selva, La Xina, El Carib, L’elefant i Cançó de comiat.


A la segona part, el Cor Mitjans ha interpretat Vois sur ton chemin, de Christophe Barratier, una cançó del film Les choristes. I el Cor Adult ha cantat Hallelujah, de Leonard Cohen, i Santa Nit, tradicional austíaca. Per acabar, tots plegats han cantat Alegria, de René Dupéré, el tema principal de l’espectacle del Cirque du Soleil. Un vespre memorable.

Sarment
Fotos: C. Sivill


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.