divendres, 26 de desembre del 2014

46è Concert de Sant Esteve


La Coral Sant Esteve va celebrar una any més el seu tradicional concert, que com de costum va omplir la sala Sindicat. També hi va venir, un any més, i ja en fa 46, la Polifònica de Puig-reig.

Va obrir l’acte la Coral Infantil Romaní, dirigida per Mn. Joan Bajona, cantant És Nadal, Què li darem a l’infant nat, Déu ha nascut a l’establia, de Francesc Vila, i Cau la neu sobre la freda nit. Els va acompanyar al piano Marc Comabella. A continuació, juntament amb la Coral Sant Esteve, van cantar Neix l’infant en un portal.

La Coral Sant Esteve, dirigida per Olga Puigbò i acompanyada al piano per Núria Pagès, va interpretar Ave Maria, de Giulio Caccini, i The Lord bless you and keep you, de John Rutter. I amb direcció de Joan Bajona, va cantar Mentre Maria bressava i vestia, de mossèn Llorenç Riu, i Sant Josep i l’oriol, en una harmonització de Ramon Estrada.


La polifònica de Puig-reig, dirigida per Ramon Noguera i acompanyada al piano per Josep M. Conangla, va interpretar Ding Dong, Jingle Bells i Canon, i una selecció de cançons de Nadal, Nadales íntimes, de Joan Casas, amb peces com Les dotze van tocant, El desembre congelat, Anem pastors a Betlem, El rossinyol de l’establia i Fum, fum fum.

Finalment, les dues corals conjuntament van cantar Allà en un pessebre (popular alemanya), l’Al·leluia d’El Messies de Händel i Santa Nit. El públic que omplia la sala els va agrair el concert amb càlids aplaudiments.

Sarment

Fotos: Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.