dilluns, 20 d’octubre del 2014

'Perifèria'

OPINIÓ


Amics i amigues:

Amb el suport de Pere Casaldàliga i de l'associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga presentem aquest primer número de la nova revista virtual anual i gratuïta PERIFÈRIA. Cristianisme, postmodernitat, globalització que vol ser un espai per a la reflexió i l'intercanvi d'idees obert als cristians de totes les esglésies i confessions, als qui no tenen cap església, als cristians dissidents i també als qui no són cristians, però simpatitzen amb el cristianisme o hi volen dialogar. 
Pretenem fomentar el debat filosòfic, teològic, polític i cultural en l'horitzó de la renovació del discurs cristià, el context de la societat global i la cultura postmoderna. 

Cada any us oferirem un volum centrat en un tema únic elaborat amb articles i recensions originals o treballs valuosos ja publicats que volem difondre en català, castellà, francès, anglès o d'altres llengües. En la biblioteca del web, prèvia selecció del consell de redacció, situarem els articles i notes que ens vulgueu enviar i que responguin als objectius de la revista.

Voldríem que ens ajudéssiu a fer arribar la revista a tots aquells que considereu que els pot interessar, reenviant-los aquest correu o enviant-nos la seva adreça email. També podeu proporcionar-nos adreces d'entitats, institucions o llocs web que podrien estar interessats a difondre-la. Finalment, si voleu, us podem afegir al llistat de persones o entitats que donen suport al nostre projecte.

Us agraïm la vostra col·laboració.
Cordialment,

Jordi Corominas i Joan Albert Vicens


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.