dimarts, 21 d’octubre del 2014

De Festa en Festa

SOCIETAT

Els dies 4 i 5 d’octubre va tenir lloc la Festa de la Gent Gran. Va començar el dissabte amb el tradicional Aplec del Roser a Sobirana de Ferrans; després hi va haver un concert de la Coral Els Ametllers, un espectacle d’humor amb Mayte Carreras i un aperitiu amb lliurament d’obsequis. El diumenge, després de la missa, a la plaça van actuar els Geganters i Grallers de Balsareny i el Ball del la Faixa de Balsareny; i al Sindicat hi va haver un dinar i ball amb Doble Swing i Francesc Díaz.

I els dies 17, 18 i 19 d’octubre es va celebrar la Festa de les Entitats. Va començar divendres 17, amb una conferència de l’erudit Francesc Serra Sellarés sobre la commemoració del Tricentenari 1714-2014. El dissabte, el president de la Diputació de Barcelona va inaugurar oficialment la caldera de biomassa; a l’acte hi van assistir representants de l’Associació de Propietaris Forestals i de l’Agrupació de Defensa Forestal Tres Branques. A la tarda, el Casal de la Gent Gran va fer una demostració de gimnàstica i balls en línia, i la Coral Sant Esteve va oferir un concert, mentre els Geganters i Grallers muntaven uns tallers per a la quitxalla.


 



El diumenge es va córrer la novena edició del Cross del Traginer (i tercera infantil), organitzada per Centre Excursionista Balsareny; els Pastorets de Balsareny van oferir un assaig obert al públic, en el qual van ballar els Dansaires dels Pastorets; i els Astroamics van presentar una exposició de fotos i jocs, la pel·lícula ‘El follet de les estrelles’ i unes observacions del sol amb telescopi. Després del dinar popular per a les entitats, i ja dintre de la programació de Tempo, la companyia Passabarret va muntar al Sindicat l’espectacle ‘Tandarina Circus’.







Sarment
Fotos: A.Selgas (Cross), Pastorets (Dansaires) i Sarment (Gegants)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.