divendres, 11 de juliol del 2014

Comiat a Àngel Casaldàliga



El dia 16 de juny ens va deixar Àngel Casaldàliga Guitart, als 88 anys. Un balsarenyenc de soca-rel, d’un llinatge arrelat a aquesta terra des de segles. L'Àngel era un home amable, pacient  i de bon caràcter. Formava part d'una generació de persones a qui la guerra va fer autosuficients i savis. Li agradava molt fer qualsevol activitat relacionada amb la natura: anar a buscar bolets, treure mel de les abelles, caminar pel bosc, cuidar l'hort... Els darrers anys feia llargues passejades a la tarda, sempre mirant el cel per predir el temps. Va col·laborar durant molts anys amb la Festa dels Traginers, sobretot en l’àmbit de la Torrada. 

El recordarem com el que va ser: una excel·lent persona, tot bonhomia. I no ho podríem fer millor que amb les paraules que li va dedicar el seu cosí, el bisbe Pere Casaldàliga:

"Bon company de camí, sempre fidel, amb un bon testimoni de convivència. Ha arribat a la Casa Pairal i des d’ella ens acompanyarà. Rebeu una abraçada de condol i, sobretot, d'esperança".

R.C.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.