dilluns, 16 de juny del 2014

Festes de Primavera 2014

SOCIETAT

El dilluns 27 de maig, a dos quarts de dotze del migdia, la Coral Els Ametllers ens va delectar amb un magnífic concert. Seguidament hi va haver uns parlaments a càrrec de l’alcalde, Jaume Rabeya, i de la responsable del Casal, Teresa Delgado. A continuació es va inaugurar l'exposició de treballs manuals i patchwork. L’acte va finalitzar amb un pica-pica, al qual van assistir uns 40 usuaris del Casal.

A la tarda, a les cinc, el grup de teatre de l'Associació del Centre Civic d'Artés ens va oferir l’obra de teatre A prop del mar, dirigida pel seu autor, Jaume Costa, i magníficament interpretada pet un quadre escènic format per 36 membres. Va ser una tarda de teatre molt agradable. Els intèrprets van ser obsequiats amb un bon berenar.

El dimarts dia 27, a dos quarts de dotze, es van lliurar els premis del concurs escolar de relats sobre les fàbriques tèxtils de Balsareny. Un cop llegida l'acta del jurat, es van obrir els sobres amb el noms dels guanyadors. Va haver-hi un premi per a cada un dels cicles: Idaira Arincón (cicle inicial), Noa Sabio (cicle mitjà) i Laia Carulla (cicle superior) de l’Escola Guillem, amb un accèssit per a Àlex Pérez (cicle mitjà). Van assistir a l'acte uns 80 alumnes, 8 professors i pares d’alumnes, que van ser obsequiats amb una bossa de llaminadures els alumnes, i amb flors els adults. Un acte molt entranyable.

A la tarda, a les cinc, el grup La Il·lusió ens va oferir el seu nou repertori amb un èxit total. Van assistir a la representació 110 usuaris: no hi cabia ni una agulla. Van ser obsequiats amb un bon entrepà.

El dimecres dia 28 es va fer una excursió cultural a Barcelona, visitant l’Hospital de Sant Pau, una joia del modernisme català. Tots els assistents en van sortir gratament impressionats. Acabada la visita es va posar rumb a Cunit per degustar un suculent menú a base de marisc. A continuació hi va haver ball i, en acabat, vam tornar cap a casa.

El dijous dia 29, a les cinc de la tarda, hi va haver una demostració de Gimnàstica i Balls Llatins pels usuaris del Casal. Seguidament una sessió de bingo; i a continuació un berenar de germanor. Hi assistiren uns 60 usuaris. Aquest dia vam tenir la grata visita de Ramon Terrassa, director general d’Acció Cívica i Comunitària, que va quedar gratament impressionat per totes les activitats que es realitzen al Casal de Balsareny.

El divendres dia 30, a les 9 del matí, malgrat la pluja, vam fer una caminada a la font del Vilar, tornar per la Malesa al costat del riu.

A la tarda a dos quarts de sis, un gran ball a càrrec d’Ostres-Ostres.

El dissabte dia 31, a les 12 del migdia, missa pels usuaris difunts. A l'hora de l'ofertori es van fer les ofrenes dels grups que participen en les diferents activitats del Casal.

A les dues hi va haver un dinar de germanor, servit per la cafeteria del nostre Casal. Hi van participar 51 comensals.

I a les quatre de la tarda, un Cafè-concert amb el grup Postres de Músic, amb un gran repertori de cançons populars. L’acte va acabar amb el cant dels Segadors.

Associació Els Ametllers




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.