dijous, 26 de desembre del 2013

45è Concert de Sant Esteve

La Coral Sant Esteve ha clos aquest any de commemoracions del seu cinquantenari amb el seu tradicional concert, que va omplir la sala Sindicat d’un públic expectant. No hi va mancar, tampoc, la Polifònica de Puig-reig, que hi ha participat sempre al llarg de tots aquests anys: una mostra d’amistat i de fidelitat digna de destacar, i que el públic de Balsareny va agrair amb els seus aplaudiments.

Va obrir l’acte la Coral Infantil, dirigida per Mn. Joan Bajona, cantant Payapang Daydig (popular filipina) i La Mare de Déu i Les dotze van tocant (populars catalanes). Els acompanyaven Marc Comabella al piano i Dúnia Fornell a la flauta travessera, que prèviament van interpretar l’Hallelujah de Leonard Cohen.


La Coral Sant Esteve va oferir el motet de Mendelssohn Aus Tiefer not schrei’ ich zu dir, i un coral de la cantata 140 de J. S. Bach, peces dirigides per Olga Puigbò; i tres nadales catalanes: El rabadà jovenet, El rústec villancet i Dorm, infant, dorm, del mestre Francesc Vila, dirigides per Joan Bajona.


La polifònica de Puig-reig, dirigida per Ramon Noguera i acompanyada al piano per Josep M. Conangla, a més d’un conjunt jove de violí, viola i violoncel, va interpretar els clàssics nord-americans White Christmas, d’Irwin Berlin, i Bethlehem, de Claude M. Schönberg, i tres corals del Messies de Händel: The Lord gave the world, And he shall purify i And the glory of the Lord, a més d’una versió de la popular catalana Fum, fum fum.


Finalment, les dues corals conjuntament van cantar Allà en un pessebre (popular alemanya), l’Al·leluia de Händel i Santa Nit. Un excel·lent colofó als actes que durant tot l’any han celebrat el cinquantè aniversari de la Coral Sant Esteve.

Sarment 
Fotos: Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.