divendres, 15 de novembre del 2013

Maria Carme i Núria Barrau

ENTREVISTA











Maria Carme i Núria Barrau, a la Rostisseria Barrau

Les germanes Barrau i Boixader, Maria Carme i Núria, des de fa un temps estan al capdavant de la Rostisseria Barrau, oferint tot un assortit de plats preparats.

Nascudes a Balsareny, la Maria Carme el 8 de maig de 1966 i la Núria el 9 de juliol de 1971, ambdues van cursar els estudis primaris d’EGB al Col·legi Guillem de Balsareny. La Maria Carme té molta afició a la lectura; el darrer llibre que ha llegit és Curació quàntica, del Dr. Frank Kinslow. Totes dues coincideixen a dir que en el seu temps de lleure els encanta la música.

—Expliqueu-nos, com va anar el fet de dedicar-vos a rostir pollastres a l’ast?

—A nosaltres des de molt petites que sempre ens ha agradat la cuina i quan vam tenir l’oferiment del primer establiment que hi havia a Balsareny (tots el recordarem, al carrer de Jacint Verdaguer), vam acceptar encantades.

—Sabem la varietat i bona qualitat dels vostres plats combinats. Vau començar aquesta especialitat des del primer dia de la vostra rostisseria?

—Ens plau molt que ens facis aquesta pregunta, perquè la nostra responsabilitat avui per l’alimentació, ens fa recordar els inicis dels nostres plats preparats, el 1999, uns anys més tard de l’obertura de la Rostisseria Barrau.

—Podeu explicar-nos què hi podríem trobar?

—Bé, en primer lloc oferim l’especialitat de la casa: els pollastres i conills a l’ast. I a més a més tenim un assortit de vint-i-quatre plats preparats a casa nostra, entre els quals podeu trobar escalivada, macarrons, canelons, costella i galtes de porc, botifarra amb bolets, esqueixada, patates al forn, verdures al vapor i altres varietats fins a completar-les totes.

—Quins dies i horaris teniu de servei?

—Doncs obrim de dijous a diumenge, de les 9 del matí a les 3 de la tarda, i atenem prèviament els encàrrecs al telèfon 938 200 050.

—Darrerament, i a causa de la crisi, heu notat alguna variació en el consum de vendes?

—Veritablement tothom està travessant moments molt difícils, malgrat que no podem deixar d’alimentar-nos; però és veritat que el consum ha minvat bastant.

—I ja per acabar, disposeu d’algun servei a domicili en el vostre horari de cara al públic?

—La nostra activitat al servei de Balsareny és donar una molt bona atenció a tots els nostres clients, però fins al dia d’avui no tenim establert cap servei a domicili.

Josep Gudayol i Puig




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.