diumenge, 13 d’octubre del 2013

L'estelada, abatuda


Uns desconeguts destrossen l'estelada del fortí de Balsareny

El pal ha aparegut aquest diumenge desmuntat i a terra, i la bandera estripada

El dia 13 d’octubre l'estelada que onejava al fortí del Serrat del Maurici de Balsareny ha aparegut trinxada, i el pal que l’aguantava, arrencat i llençat a terra. Es desconeixen els autors de la bretolada, que no han deixat cap indicació de l’autoria ni han reivindicat l’acte vandàlic. Els desconeguts han desmuntat la base del pal i han estripat l'estelada, deixant-la estesa a terra. El fet ha estat denunciat avui a través de twitter per la secció local d'ERC de Balsareny.
Foto: ERC Balsareny

Nota d'ERC - Balsareny

No tenim paraules per expressar la tristesa i la impotència que hem sentit quan aquest matí ens hem llevat i no hem vist ni l'estelada onejant ni el pal...

I en pujar-hi a la tarda ens hem trobat el pal a terra amb l'estelada del fortí del Serrat del Maurici destrossada, i no pas pel vent, sinó per un acte de vandalisme que denunciem amb tota la nostra força.

Fets així, del tot lamentables, ens donen encara més força per seguir amb la fita que ens hem proposat i que ens ha de portar cap a la INDEPENDÈNCIA del nostra país. Seguirem malgrat aquest i altres entrebancs, perquè des de fa temps ja no hi ha marxa enrere.

Expliqueu a la gent que en el procés que ha començat tothom hi té cabuda, tothom menys aquells que no respecten els símbols de llibertat i de democràcia.

Cosirem l'estelada, refarem el pal i si cal tornarem a fer una festa per tornar a veure la bandera allà on ha de ser.

Ara més que mai: Visca Catalunya Lliure!

Balsareny, 13 d'octubre de 2013

ERC Balsareny

1 comentari:

  1. El dia de la Hispanitat, no podia ser un altre dia. A aixecar-la de nou i endavant!

    ResponElimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.