dimarts, 8 d’octubre del 2013

La Coral, a Serrateix




El passat dia 6 d’octubre, en el marc de les Festes d’Octubre de Serrateix, la Coral Sant Esteve de Balsareny va participar a l’ofici solemne celebrat pel titular de la parròquia, Mn. Climent Forner, cantant la Missa Alemanya de Franz Schubert, en la versió catalana feta pel mateix mossèn Climent.

















En acabar, la nostra Coral, dirigida per Joan Bajona i Olga Puigbò, va oferir als assistents un breu concert que va culminar amb el Cant de la Senyera. Després van poder visitar la cripta del segle X, on van interpretar també una cançó. A continuació, a l’exterior es va celebrar un concorregut dinar medieval a base de xai.



El dia abans havia tingut lloc l’escenificació de la 23a edició del “Retaule de Santa Maria i Sant Urbici”, que recull la història del monestir de Serrateix, i va actuar el Cor Juvenil del Conservatori de Manresa. L’organització dels actes anava a càrrec del Patronat dels Amics de Serrateix, que va publicar un número més de la revista “Montbordó”.



Sarment

Fotos: Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.