dimarts, 22 d’octubre del 2013

'Els Marus' teatralitzen el Castell


‘Els Marus’ teatralitzen el Castell

El passat dia 6 d’octubre el grup de teatre Els Marus de Balsareny, formant part de l’associació dels Amics del Castell de Balsareny, van iniciar la nova temporada de visites teatralitzades al castell.



La visita, basada en textos de Ramon Carreté i Santi Fornell, recreen tres de les quatre llegendes que fan referència al poble i al castell de Balsareny i que han estat recopilades durant anys. La visita, de prop d’una hora de durada, pretén introduir al visitant en la quotidianitat de la vida al castell durant els segles XIV i XV, sempre ben il·lustrats amb la saviesa i bona companyia del guia Salvador Portabella.


En el seu primer dia de representació el grup va gaudir de la bona crítica del públic assistent, i les reserves per properes visites auguren un nou espectacle al poble de Balsareny i pretén acollir visitants d’arreu del principat. Tanmateix, han sorgit altres propostes innovadores dins del grup que, amb la tenacitat i qualitat que els caracteritzen, ben segur que portaran a bon terme. 

Precisament, per als dies 31 d’octubre i 1, 2 i 3 de novembre, preparen un espectacle especial de Halloween amb molts ensurts i sorpreses, una mica de por i, sobretot, molt bon humor.


Els Marus agafen el relleu del grup Qüestió de 4, que, amb Climent Ribera, al llarg dels últims tres anys havia tingut cura d’escenificar les visites al Castell, i que ara emprenen noves activitats donant vida a les visites teatralitzades al carrer del Balç de Manresa, entre altres projectes de futur.

Sarment

Fotos: S. Fornell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.