dimecres, 26 de desembre del 2012

45è Concert de Sant Esteve


La Coral Sant Esteve ha iniciat les celebracions del seu cinquantè aniversari amb el tradicional concert de Sant Esteve, a la sala Sindicat, el dia 26 de desembre de 2012. Fa 45 anys que la Coral Sant Esteve i la Polifònica de Puig-reig es retroben en aquesta diada per cantar junts. Durant anys hi va haver també la Coral Sant Genís de Navàs i actualment hi ha la Coral Infantil Romaní.

 
 
Sota la direcció de mossèn Joan Bajona i amb Marc Comabella al piano, Laura Riera al violí i Dúnia Fornell amb la flauta travessera, la Coral Infantil Romaní ha interpretat El petit vailet, Ara és nat el diví infantó, White Christmas i Quan somrius.


La Coral Sant Esteve, dirigida per Olga Puigbò, ha cantat Anem a Betlem i Per damunt la neu; i sota la direcció de Joan Bajona han interpretat Pels fills d’Adam i Eva, popular francesa harmonitzada per Manuel Oltra; l’havanera Nadala marinera, de Josep Lluís Ortega Monasterio, amb Olga Puigbò al piano; i la tradicional Adeste fideles en versió catalana.


La Polifònica de Puig-reig, dirigida per Ramon Noguera i amb Josep M. Conangla al piano, ha interpretat El petit vailet; Dins d’una cova, de W. J. Kirkpatrick; Hallelujah de Leonard Cohen; i Glòria, de l’oratori La segona vinguda del Crist, amb lletra de Climent Forner i música de Martí Just.


Les corals conjuntament han clos l’acte cantant Allà en un pessebre, dirigida per Joan Bajona, i l’Al·leluia d’El Messies de Haëndel, dirigit per Ramon Noguera.

Sarment
Fotos: M. Martínez
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.