dimarts, 18 de setembre del 2012

Rocktime


AGENDA
 
Rocktime

El gran guitarrista Jose Rubio ens delecta amb la seva nova banda: JOSE RUBIO´S NOVA ERA. Acaben d'editar un treball d'autèntic luxe "Nova era". Amb la grandíssima veu de Ronnie Romero debuten amb un sensacional treball del qual parlarem llargament el 2 d'octubre de 2012.

El dimarts 29 d'octubre tindrem als estudis de Ràdio Balsareny en Jordi Tàrrega, autor d'un molt didàctic llibre anomenat “SHOCK ROCK-SEXO, VIOLENCIA I TEATRO”. Un llibre en el qual s'endinsa al món de la música des del seu costat més fosc i alhora comercial. No us ho perdeu.

El dimarts 16 d'octubre tindrem el plaer de xerrar amb la gent de K-OS, una banda de Salamanca que després de portar anys en un segon pla, han tret fa escasses setmanes un fenomenal àlbum el qual és un buf d'aire fresc dins l'escena thrasher d'aquest país.

I el dissabte 20 de novembre tindrem la sort de tenir als estudis de Ràdio Balsareny els nois de TRAW per a presentar el seu nou àlbum “3rd quimera”, un treball molt interessant, barreja de rock, metall, hard..., i amb la gran veu de Cris comanant la nau. Tindrem entrevista i acústic. No us ho perdeu.

ROCKTIME - RADIOBALSARENY 107.1 FM
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.