dimarts, 18 de setembre del 2012

La Setmana de la Joventut


SOCIETAT
La Setmana de la Joventut 2012 destapa el porquet de cada balsarenyenc

Des del Consell de Joventut volem donar les gràcies per la participació a totes aquelles persones que van anar passant per les diferents activitats d’aquesta setmana de la Joventut, ja que sense elles la nostra feina no tindria sentit.

La tímida participació del concurs de skate del dilluns, es va veure contrastada amb la gran quantitat de gent que va assistir a l’accidentat pregó, que en un principi havia de llegir el Sr. Francesc Pérez, Director de Gas Natural Fenosa, i que va acabar en mans del Comando Pla de Calaf, grup rebel dirigit per en Maurici del Pla de Calaf. Seguidament es va donar el tret de sortida a mode de “chupinazo” per iniciar el Joc de nit, que gairebé va superar les expectatives: al voltant d’unes 150 persones rondaven els carrers de Balsareny, anant de prova en prova, donant-ho tot a cada activitat.
L’endemà, les activitats es varen iniciar a l’hora prevista, començant pel concurs de petanca, seguit del torneig de vòlei, que va acabar abans del previst a causa del mal temps. El cinema a la fresca del dijous també va tenir algun contratemps per la pluja, i l’acte es va haver de traslladar al Sindicat. El nombre de participants també es va veure reduït en relació a altres anys, creiem que a causa d’aquest fet.

El sopar popular i el monologuista Quim Vila varen amenitzar la vesprada del divendres, que va acabar a dins del Sindicat amb la participació dels dos DJ guanyadors del concurs del bar “la PaRòckia” i que va acabar una hora més tard del previst.



El dissabte va ser el dia més porquet: tant petits (al matí) com més grans (a la tarda) es disputaven en grup el premi final de la garri’n’kana: havien de superar un circuit amb proves de força, coordinació, treball en equip i equilibri, per arribar així a la bassa final, en què els més grans havien de trobar una ferradura fluorescent.
La rebentada del porc del vespre va ser el tret de sortida del correabeuradors, que, a mida que anaven passant pels bars, anava tenint més adeptes i que va haver d’escurçar el recorregut per a poder seguir amb l’horari establert, arribar puntuals al pavelló i començar així el concert de Remendaos i d’Arradio Rossita, aquest any gratuït i amb coca i xocolata per a tothom ben entrada la matinada.


L’aire fresc que va caracteritzar aquesta setmana no va espantar els més petits que van participar a la festa de l’escuma de la plaça de la Mel el diumenge al matí. A la tarda i amb els núvols amenaçant, va finalitzar la setmana de la joventut d’enguany amb l’última activitat: la baixada d’andròmines, en què es van poder repartir els tres premis de cada any: a la més ràpida, a la més original i al “ceballot” més espectacular.

Consell de Joventut de Balsareny
Fotos: CJV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.