dimecres, 14 de març del 2012

Necrològiques

Relació de difunts des de 20 de febrer al 14 de març de 2012 (data, nom i edat)

20-2   ENCARNACIÓN GEA DOMENE (82)

28-2   ALFONS ORDEIG RABEYA  (88)

28-2   MARIA RIERA SERAROLS  (96)

28-2   JOSEP ANTONI  MÁRQUEZ SALAZAR  (69)

29-2   JUANA FENOY LÓPEZ  (96)

 1-3   ALBERT IBÁÑEZ BONILLO  (29)

 4-3   SALVADOR BONALS RIBERA  (89)

14-3  JOAN SERRA PARERA  (67) 



La família de Josep A. Márquez ens ha fet arribar aquesta nota, publicada al seu recordatori: 

Josep Antoni Márquez Salazar (69 anys).- Entre tots el vam ajudar a portar la distròfia muscular progressiva que patia des dels 18 anys, fins als 69 anys. Quan va haver d'acceptar d'anar amb cadira de rodes, no li va ser fàcil, però va ser per la gent del poble que l'animaven, que es va decidir. El mateix suport que ell va trobar en aquell moment, el vam poder sentir la família amb tota la seva força el dia que li vam fer un bonic comiat: amb tots els que també us l'estimàveu vam poder veure que el dolor era àmpliament compartit. Amb l'ajuda d'uns i altres, el dia / els dies van arribar a ser suportables i fins i tot bonics, per la qual cosa estem molt agraïdes.- Núria i Josefina.

D’altra banda, aquest mes ens ha sobtat la defunció del jove Albert Ibáñez Bonillo, esportista més conegut pel sobrenom “el Boni”. L’Albert va jugar a futbol sala defensant els colors de l’Ametlla de Merola, i també els del Balsareny durant dues temporades.

També voldria acomiadar dos antics col·laboradors que em van ajudar en qüestions de toponímia i d’història local, Alfons Ordeig Rabeya i Salvador Bonals Ribera; i quan ja tancàvem l’edició, el meu cosí Joan Serra Parera. A ells, i a tots els balsarenyencs que ens han deixat, un record emocionat.

R. Carreté

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.