divendres, 10 de febrer del 2012

Kòdul, finalista als premis Enderrock

MÚSICA


El grup bagenc Kòdul, que compta amb tres components de Balsareny (Toni Garrido, Oriol Serra i Arnald Viu) s’ha classificat entre els finalistes dels prestigiosos premis musicals Enderrock, en la modalitat de Grup Revelació.

Kòdul és una banda que es va constituir fa set anys. L’abril de l’any 2010 va guanyar el concurs Amplifica't, organitzat per les joventuts d'Acció Cultural del País Valencià, i va actuar al Camp dels Tarongers de València, amb motiu de la diada del País Valencià.


El grup defineix el seu estil com ska-rock combatiu, i expliquen que busquen «oferir música de qualitat amb un missatge reivindicatiu i revolucionari».

El primer treball del grup és Punta de Llança, un CD de sis temes que els va servit per donar a conèixer la seva feina. Després han fet cançons com Ràbia, Crea, Avui és demà o Empremta, sempre en català. Kòdul ha fet nombrosos concerts arreu dels Països Catalans.


Per promocionar la seva candidatura als premis Enderrock, han rebut el suport actiu d’artistes com Alba Marbà (Sherpah), Xevi Collado (Clepton), Jordi Fàbregas (director del Tradicionàrius), Pep Muñoz (Trempera), Ferran Gallart (Strombers) i Juanjo Muñoz (Gossos), entre altres.


Felicitem el grup Kòdul per la seva trajectòria i els desitgem sort i molts èxits.

Sarment



Fotos: Kòdul

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.