dissabte, 22 d’octubre del 2011

Rigueu Mortis


‘Rigueu Mortis’, un nou repte d’Els Marus

Els propers dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 31 d'octubre, el grup Els Marus presenten la seva nova producció: Rigueu Mortis, de Santi Fornell, un petit divertiment teatral inèdit realitzat expressament amb la finalitat de mantenir la tradició de la castanyada. Les representacions seran a les 22 hores dissabte i dilluns, i a les 18 hores el diumenge a la Sala El Sindicat de Balsareny, que el cartell de l’obra descriu com a “necròpolis”.

El preu de l'entrada és de 10 euros i inclou tant la assistència a l'espectacle com a la castanyada que s'oferirà just després de la funció. L'aforament és limitat a tan sols 160 localitats per sessió, ja que l’espai escènic ocupa tota la platea, a més de l’escenari.

L'espectacle destaca per una escenografia corpòria amb diversos plans dramàtics, que faran de la posada en escena una proposta escènica sorprenent. D'altra banda, i com és habitual en els espectacles d'Els Marus, la rialla i el bon humor estan assegurats. El 50% de la recaptació del dia de l'estrena es donarà a la parròquia per la reparació de la teulada de l'església.

La mateixa obra es posarà en escena a Casserres els dies 5 i 6 de novembre. El grup vol agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Balsareny, la parròquia de Santa Maria de Balsareny, construccions i reformes SALVA 2004, perruqueria i estètica MERCÈ, Ràdio Puig-Reig FM i el Casal de Gent Gran de Balsareny.

Sarment, octubre 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.