dimecres, 16 de novembre del 2011

Reis de l'Orient


Els Reis et necessiten

Tots hem estat petits alguna vegada, i és que quan ets petit viu les coses amb una il·lusió que a mida que et fas gran, es va perdent.

La nit de reis és de ben segur la nit més màgica de l’any, la nit de la il·lusió per excel·lència i aquesta es percep en la innocent mirada dels infants.

La comissió de reis de Balsareny us convida a tots els adults del poble que en tingueu ganes a formar-ne part, i sobretot a treballar aquells últims dies abans d’una gran preparació i necessitem la vostra ajuda.

És una manera diferent de veure la festa i viure-la des de dins, treballant fins l’últim moment perquè sigui un dia immillorable!

Si estàs interessat/da o vols més informació, contacta amb nosaltres:

Climent: 686.146.264
Anna: 609.216.135

Participa a la Cavalcada de Reis 2012!

T’agradaria participar a la Cavalcada de Reis de Balsareny 2012?

Aquest any des de la comissió apostem per una cavalcada on participi gent adulta, amb la intenció de fer una representació més real i lluïda de la festa.

Si tens més de 18 anys i vols passar una nit màgica, apunta’t!

Ajudaràs a fer una nit especial pels més menuts del poble i viuràs la festa d’una manera ben diferent de com l’has viscuda fins ara!

Així que, si en tens ganes, tan sols cal que ens ho diguis!  Truca a:

Climent: 686.146.264
Anna: 609.216.135

Comissió de Reis de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.