dissabte, 22 d’octubre del 2011

Exposició de postals

BIBLIOTECA
Exposició de postals d’Enriqueta Abillar























Nascuda a Balsareny, el dia 25 d’abril de 1960. Casada i amb 4 fills (3 nois i una noia). És una dona polifacètica, extravertida; li agrada llegir, la cultura en general i el seu hobby principal és fer col·lecció de postals de tot el món, especialment de Catalunya i Balsareny i el seu entorn.

Fa 9 anys que fa de locutora a la Veu de Navàs, l’emissora municipal del poble. El seu programa es diu la Tertúlia i tracta de temes culturals i d’actualitat molt variats, biografies d’autors, premis literaris, entrevistes a persones, etc.

L’afecció de col·leccionar li ve de l’ambició de viatjar i somniar amb una lectura, amb un viatge. Perquè les postals és com endur-se una part del viatge i del somni a casa. És una visió diferent.

Es tracta d’imatges paisatgístiques, culturals i tradicionals (festes i tradicions) de diferents pobles, que es troben ordenades per pobles i països de tot el món. Hi ha més de 13.000 postals, totes classificades per pobles, províncies i nacions.

La biblioteca recollirà una mostra representativa perquè us feu una idea de tot el material que es pot arribar a recopilar només en postals.

Es podrà visitar a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny del dia 17 fins el 28 d’octubre de 2011 en horari de biblioteca.

Biblioteca Pere Casaldàliga
Octubre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.