dissabte, 22 d’octubre del 2011

Dia mundial contra el càncer de mama


Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Aquest 19 d’octubre els llaços roses han tornat a ser els protagonistes del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que és la primera causa de càncer entre les dones de Catalunya i en els països desenvolupats. Una de cada vuit dones el patiran al llarg de la seva vida. A Espanya prop del 80% de les dones diagnosticades el superen.

L’objectiu principal d’aquesta jornada del dia mundial contra el càncer de mama, és conscienciar les dones d’arreu del món perquè participin activament en totes les campanyes de detecció precoç d’aquesta malaltia, ja que com més aviat se’n realitza un diagnòstic més fàcil és eradicar-la del cos.

A Balsareny la Junta Local de l’Associació de la Lluita contra el Càncer ha aprofitat el dia de mercat del poble per plantar una taula al mig de la plaça per recollir les donacions.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que s’han acostat i han deixat el seu donatiu per ajudar a aquesta causa.  

Avui més que mai la Vida és Rosa. Des d’aquí molts ànims a totes les dones que no passin un bon moment... La prevenció i la informació són les millors maneres que tenim per combatre’l!

Junta Local de Balsareny de l’Associació de la lluita contra el Càncer
Octubre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.